KPS Marktrapport bestellen

Uitsluitend de in het onderzoek betrokken dienstverleners en uitbesteders kunnen een gedetailleerd KPS-rapport met onderzoeksresultaten over hun eigen uitbestedingsrelatie(s) bestellen. Wie voor 31 mei 2021 het eigen detailrapport bestelt, profiteert van een fikse korting. Deelnemers aan het onderzoek worden hiervoor apart benaderd. 

Bestel nu het algemene KPS-marktrapport 2021 met korting Voor klantcontactprofessionals, leveranciers en analisten is een algemeen onderzoeksrapport verkrijgbaar met globale uitkomsten en analyses op basis van de Klantcontact Partnership Studie 2021, eveneens met een early bird korting. Dit algemene KPS-marktrapport 2021 kost 295 euro excl. btw. Wie voor 31 mei 2021 bestelt, betaalt slechts 245 euro excl. btw.
Je ontvangt op het opgegeven adres een factuur. Het rapport wordt na verwerking van het onderzoek medio september toegezonden. Met het verzenden van deze e-mail stem je er tevens mee in dat je op de hoogte wordt gehouden over de Klantcontact Partnership Studie. Uitschrijven kan altijd.

Comments are closed.